Wat hebben Balen, Niel en Galmaarden gemeen?

Wat hebben Balen, Niel en Galmaarden gemeen?
Je vindt er PremiumBBQ en sinds kort is de CYLFI daar ook te koop! 

Na een succesvolle test, heeft PremiumBBQ besloten om de CYLFI ook in zijn assortiment op te nemen. Een excellent keuze want er is geen gemakkelijkere manier om barbecue of pizza ovens aan te steken! Laat je overtuigen of probeer het uit. Je kan ze per stuk in je winkelmandje toevoegen! 

Origineel vaderdag cadeau!

Voor alle attente zonen en dochters in de buurt van Zwalm of Ronse die op zoek zijn naar een ORIGINEEL vaderdag cadeau heeft CYLFI tijdelijk een speciaal aanbod!
Voor “kleine spaarpotjes” kan je momenteel 3 CYLFI’s bestellen voor maar 5€. Natuurlijk kan ook meteen de 10-pack bestellen voor 17€.
Vul ons bestelformulier nu in en je pakketje zal klaar staan voor afhaling in Ronse of Zwalm op zaterdag 13 Juni. 

 

CYLFI zoekt verkooppunten of distributeurs

De nieuwe CYLFI productie rolt momenteel van de productievloer, maar hoe krijgen we ze bij alle barbecue fans? 

Verkoopt u barbecue accessoires, barbecue vlees of bent u een handelaar die sterk in ons concept gelooft? Contacteer ons dan via info@cylfi.be of het contactformulier op deze website. Wij sturen u onze prijslijst voor grotere volumes en levering kan in maximaal 10 werkdagen. 

CYLFI kreeg een 9/10 voor werking

Radio 2 testte onze CYLFI in “de productietest.” Vandaag zijn de resultaten te horen op radio2.
De inspecteur koos Dieter om CYLFI te testen zowel in de open haard als op de barbecue. “Het werkt goed,” besluit Dieter en hij gaf een 9/10 voor de werking. Het is vaak sukkelen geblazen om de grote blokken hout te laten branden, zeker als je er geen ervaring mee hebt. “Dan kan de CYLFI je redding zijn,” zegt Dieter. “Het product doet wat het moet doen: je steekt het aanmaakblokje in het midden in brand, legt de blok op de kolen of de blokken hout en dat is het.”
De prijs doet de punten zakken. “Er zijn alternatieven die goedkoper zijn. Maar bij die alternatieven heb je nog altijd aanmaakhout nodig. Dat kost ook iets en je hebt meer werk. Dit is makkelijk.” Je betaalt dus voor je gemak. “Het lijkt me wel een eerlijke prijs voor wat je krijgt.”

https://radio2.be/de-inspecteur/de-producttest-nooit-meer-knoeien-om-je-haardvuur-of-barbecue-aan-te-steken 

Vuur in 15 seconden of 15 minuten?

Vandaag verhitte discussie op het hoofdkwartier van CYLFI. Maakt de CYLFI vuur in 15 seconden, want zo lang duurt het om een lucifer in het middelste gat te steken? Of maakt de CYLFI vuur in 15 minuten, want zo lang duurt het om je haard helemaal in vuur en vlam te zetten zodat er een tweede houtblok bij kan? Beide antwoorden zijn juist, maar weet dat jij – als CYLFI gebruiker – niet meer dan 15 seconden met jouw vuur of barbecue moet bezig zijn.

Onze klanten aan het woord

Bij het lanceren van onze facebook pagina kregen we meteen al reacties van een aantal gelukkigen die de prototype CYLFI al in actie hebben gezien. Lees hier hun reacties :

  • (Jean-Pierre) “Enorm gemakkelijk om Een bbq aan te steken”
  • (Steffi) “CYLFI is een uniek product! Een perfect brandend haardvuur zonder zorgen, een BBQ aanmaken zonder omkijken! Het enige wat je zelf nog moet doen, is GENIETEN!🔥 “
  • (Kelly) ” Werkt echt! Aanrader voor iedereen”

Aarzel niet om ons te laten weten wat u ervan vindt. Post op facebook @Cylfi of een mailtje naar info@cylfi.be

Sneak preview van de productie

Jens heeft het druk gehad de laatste maanden, maar vandaag kwam de kers op de taart. De zorgvuldig geselecteerde balken, boorkoppen en zaagbladen waren allemaal geleverd in Ronse en vandaag werden de eerste proefseries georganizeerd. 

Onder het waakzaam oog van Uldis en voor de eeuwigheid vastgelegd met Johans camera, werden de eerste 40 CYLFI’s semi-automatisch geproduceerd. De snelheid overtrof de verwachtingen maar er moet nog wat gewerkt worden aan de afwerking.

Een doorbraak in de geschiedenis van de CYLFI. Op naar de massaproductie!

Het CYLFI team

Legendarisch moment voor CYLFI: het CYLFI team komt voor het eerst samen. Drie complementaire talenten samen.

Johan, de uitvinder, wordt de grote roerganger. Jens, de boomexpert, weet alles over houtsoorten en houtproductie. Hij gaat op zoek naar de beste leveranciers en de snelste manier om van afvalhout de perfecte CYLFI te maken. Inge, de onderneemster, zet de cijfertjes en data onder alle schitterende ideeen en plannen.

Gent wordt het hoofdkwartier voor talloze brainstormen, discussies en werkvergaderingen over de beste productie techniek, de kosten, de lancering, … Samen met de CYLFI groeien ook onze culinaire ervaringen: van broodjes, over Thais naar Eetoile!

En toen was er CYLFI!

Na meer dan 150 keer proberen, heeft Johan Van Driessche de perfecte vorm gevonden! Dit stukje hout met welbepaalde groeven en gaten kan elk haardvuur of barbecue in vuur en vlam zetten! 

Na een vakantie in Vietnam waar Johan de typische kookvuurtjes had gezien, ging Johan maandenlang experimenten met blokjes van verschillende grootte en dikte. Hij probeerde iedere combinatie van gaten en groeven en afstanden en noteerde minusculeus hoe de vlam zich ontwikkelde. Nu Johan de perfecte CYLFI in zijn handen heeft, heeft hij een nieuw doel: deze uitvinding op de markt brengen zodat niemand nog moet vloeken of tijd verliezen om zijn of haar kachel, haard of barbecue aan te steken.