OVER ONS

Onze missie is om het perfecte vuur te creëren zonder moeite! Wij zijn gepassioneerd door een gezellig haardvuur, een warm buitenvuur of een lekkere barbecue en we willen die aansteken met een super eenvoudig en ecologisch hulpmiddel.

Johan, uitvinder & CEO

johan@cylfi.com Gefascineerd door haardvuur en geïnspireerd door de kookvuurtjes in Vietnam, begon Johan te experimenteren met houtblokjes van verschillende vormen en dimensies om de Cylfi voor het perfecte vuur te maken.

Jens, productie

jens@cylfi.com Als boomexpert weet Jens alles over houtsoorten en -houtproductie. Momenteel is hij vaak op de baan en zorgt hij voor verkooppunten in gans Vlaanderen.

Inge, finance & marketing

inge@cylfi.com Als first time user en ondertussen grootgebruiker stapte Inge mee in het avontuur. Zij zet de getallen onder de fantastische ideeën en zorgt dat de Cylfi op het www tot bij jou komt.

Uldis, productie

uldis@cylfi.com Als schrijnwerker weet Uldis alles over houtproductie. Samen met Jens ging hij op zoek naar de beste leveranciers en de snelste manier om van afvalhout de perfecte Cylfi te maken.