Cylfi nu ook te koop in Kempen-Antwerpen

in Cylfi Blog
In Vosselaar werken ondernemers al langer samen. “Ondernemen doe je samen,” is geen loze slogan maar het motto voor leuke winacties en gezamelijke facebook campagnes. Geinspireerd door deze voorbeelden en op zoek naar partners, ging CYLFI in gesprek met de Open Keuken en Vossovino.
 
Zo werd de Open Keuken een nieuw verkooppunt, het eerste in de regio. Het product past bij hun ruime assortiment. Je kan er terecht voor een feest totaalconcept (van tent tot toetje). Een gemakkelijke manier om zonder omkijken of rook je vuur of barbecue aan te steken past daar perfect bij.  Rob was verkocht toen hij de CYLFI in actie zag. “We kunnen het product ook demonstreren op kookdemo’s en opendeur dagen,” stelt hij enthousiast voor.  Dat de Open Keuken open blijft in de corona lock-down voor afhaalmaaltijden en vlees (meat in a box), is een belangrijk pluspunt. “Omdat de (feest)markten niet doorgaan, kunnen we ons marketing materiaal daar nu uitlenen,” legt Inge uit. 
 
Voor de kerstperiode wordt er ook een samenwerking opgestart met Vossovino, gespecialiseerd in (h)eerlijke wijnen van kleine wijnboeren. Er komt een geschenkverpakking met enkele CYLFI en een Vossovino fles. 
 
 
Rob Delaplace van de Open Keuken in Vosselaar en Cylfi slaan de handen in elkaar